top of page

Goodbye Till We Meet Again - Scrisori Muzicale de Dragoste

 

 

 

     În data de 20 noiembrie a avut loc la Clubul Țăranului lansarea primului album al lui David Lapadat intitulat „Goodbye Till We Meet Again”.

 

     David Lapadat este un tânăr muzician român în vârstă de doar 21 de ani, fiind cântăreț, compozitor și lider de formație. Și-a început studiile muzicale la Colegiul Național de Muzică „George Enescu”, urmând apoi cursuri de compoziție a muzicii în cadrul Universității de Muzică din București. A participat la numeroase festivaluri de rock și folk, unde a fost premiat pentru originalitate și interpretare. Muzica sa combină elemente din jazz, rock și blues.

 

     În prezent are două trupe: D-Essentials şi David’s Pack, cu cea din urmă fiind scos albumul în cauză. Acesta este o colecție de 11 scrisori adresate unei iubite ce naște în sufletul său diverse sentimente aflate în antiteză. Iubirea și ura, puterea și slăbiciunea se îmbină, dând versurilor o notă de nesiguranță şi neliniște. Titluri precum „I hate you (But I still want you back)” şi „I’m still loving you” (melodie cu care a participat şi la Eurovision) fac să apară clar conflictul lăuntric.

 

     Spectacolul oferit de David’s Pack a pornit de la premisa expansiunii tradițiilor culturale legate atât de partea europeană, cât și de cea americană, la libertate, la evadarea de prejudicii și la o căutare a autenticității, toate acestea prin intermediul muzicii. Această atitudine destinsă, prietenoasă s-a simțit și în timpul concertului, David Lapadat având o atitudine caldă față de public. Împreună cu o atmosferă relaxată, aceste două elemente au dus la o stare de bine generală care se citea pe chipurile spectatorilor. De asemenea, a fost organizată o tombolă, premiile fiind albume și postere semnate. La final au fost cântate două bisuri, moment în care formația a reușit să ridice audiența în picioare.

 

     David’s Pack au oferit într-adevăr publicului o eliberare preț de câteva ore de stresul cotidian, învingând prozaicul și îmbogățind seara de vineri prin creativitatea muzicii lor.

 

 

Author: Antonia Uivarosi

 

 

Source : Revistalzr.ro

© 2015 - Photographs by Monica Seiceanu

bottom of page